Scroll to top
© 2020, Archex s.c.

Rozbudowa Bielskiego Centrum Kultury

Publiczne Wnętrza

Rozbudowa Bielskiego Centrum Kultury

Inwestycja miała na celu poprawę własności funkcjonalnych Domu Tańca Bielskiego Centrum Kultury, utworzenie właściwego zaplecza socjalno-szatniowego i stworzenie nowoczesnej infrastruktury instalacyjnej. Ponadto włączona do użytkowania została kondygnacja poddasza w Domu Tańca, a w Domu Muzyki w istniejącą salę widowiskową wbudowany został balkon, przeznaczony dla widzów. W Domu Muzyki wymieniona została również przeszklona elewacja zachodnia oraz wprowadzono nowy wystrój holu w poziomie parteru. Dodatkowo zamontowano dźwig osobowy przystosowany do przewożenia osób niepełnosprawnych. Projekt przewidywał wymianę istniejącej więźby dachowej budynku Domu Tańca na nową wraz z pokryciem dachu.

Task

Rozbudowa Bielskiego Centrum Kultury

  • Date

    23 kwietnia, 2015

  • Skills

    Projekt budowlany, projekt wykonawczy, nadzór autorski

  • Client

    Bielskie Centrum Kultury

Share project